IMG 20180317 181103 1

Fantastische fotoworkshop in Nieuw Zeeland in 2020.

We zijn momenteel bezig met de voorbereidingen van een workshop in Nieuw Zeeland. De plannen zijn om eind februari, begin maart 2020 voor een periode van ongeveer 2 weken een workshop in het fotogenieke Nieuw Zeeland te organiseren. We organiseren niet de reis ernaar toe enkel de workshop ter plekke. Groot voordeel hiervan is dat iedereen kan gaan wanneer hij zelf wil. Wil je eerst nog een weekje naar Australië: dan kan dat, wil je later je partner ook naar Nieuw Zeeland laten komen om samen nog door te reizen dan is dat ook een mogelijkheid. Nieuw Zeeland is namelijk niet echt naast de deur.

Eens in je leven wil je dit schitterende deel van de wereld toch zien? Zeker als fotograferen je hobby is.

Ik (Ferdi Kuipers) en mijn zoon Rick gaan al in 2018 naar Nieuw Zeeland om de workshop voor te bereiden. We worden daar ter plekke bijgestaan door John en Ellen. Zij kennen het land erg goed en wonen daar ook. Omdat John ook fotograaf is, weet hij wat we nodig hebben aan mooie plekken en fotografische diamantjes. We hebben al vele malen contact met elkaar gehad en hebben dan ook een drie weken lange reis gepland om de workshop voor te bereiden. We gaan zowel het noordelijke als het zuidelijke deel van het eiland verkennen. Er is een enorm verschil tussen beide helften van Nieuw Zeeland. En omdat iedereen zijn eigen voorkeur zal hebben doen we beide delen aan in onze verkenningsreis. 

Bij terugkomst hebben we dan een goed idee wat we willen gaan doen en wat de kosten(bij benadering) zullen zijn.
We gaan begin 2019 een informatie avond plannen . We zijn dan in het bezit van foto's en video opnamen van de locaties die we gaan bezoeken, ook zal voor het grootste deel de route bekend zijn en de motels/hotels waar we zullen overnachten. Er zal ook een reisagente aanwezig zijn die alle vragen omtrent de reis kan beantwoorden en jullie kan helpen met het plannen van jullie reis.

Nu hebben er al een aantal mensen zich aangemeld met de mededeling dat ze serieus geïnteresseerd zijn in deze unieke workshop. Deze mensen zitten nog nergens aan vast en dat kan ook niet omdat we nog niet precies weten wat de totale kosten van deze workshop gaan worden. Goedkoop zal het niet zijn maar dan trap ik ook een open deur in denk ik.

Wij hopen dat deze informatie je geprikkeld heeft.

Ben je serieus geïnteresseerd dan kun je een mail sturen.

Je wordt dan rechtstreeks op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

In onderstaand filmpje een impressie van onze reis: